Dieren

Dieren


Het belangrijkste bezit van ieder circus is de levende have. Iedere speelplaats weer, zetten we alles op alles om de dieren het beste te kunnen bieden. Moderne, ruime en schone verblijven, toegang tot een buitenverblijf, uitgebalanceerde voeding en regelmatige controle. En natuurlijk niet onbelangrijk, een liefdevolle verzorging. Net zoals uw huisdier, worden ook onze dieren vertroeteld, geborsteld en getraind. Op basis van beloning kun je een dier immers bijna alles leren!

Dierenwelzijn


Dieren in het circus, hoe zit dat nu precies? Wat is er verboden, wat niet. En hoe worden de dieren in het Tilburgs Winter Wonder Circus verzorgd? Overtuig u zelf. Lees verder, en kom kijken!

Huisvesting en verzorging


Een dag in het circus begint vroeg. Vaak al om 07.00 wordt gestart met het uitmesten van de stalboxen, voeren van de dieren en verversen van het drinkwater. Een dagelijkse portie hooi, krachtvoer en wortelen staat op het menu. Daarna mogen de dieren naar buiten om te relaxen. De voorstelling vormt vervolgens de nodige portie beweging en afleiding, om onze dieren fysiek en mentaal kerngezond te houden!

Verbod?


Zijn alle dieren in het circus nu verboden? Nee, dat is gelukkig niet het geval. Sinds september 2015 geldt er weliswaar een (onterecht en niet wetenschappelijk onderbouwd) verbod op 'wilde' dieren als olifanten en tijgers. Paarden, kamelen, honden en lama's zijn gelukkig wel toegestaan. Zij schitteren bij ons als ware publieklievelingen in de circuspiste.

Tickets


Ben zeker van de beste plaatsen! Koop uw kaarten gemakkelijk en snel online, of natuurlijk voor aanvang aan de circuskassa.

Dierenwelzijn


Een belangrijk onderwerp dat de laatste tijd enorm in de belangstelling staat. Hoe zit het nu precies, en wat kunt u bij ons verwachten?

Data


Van 24 januari tot en met 2 februari 2020 worden meerdere optredens verzorgd. Maak een keus uit de onderstaande lijst

#wintercircustilburg

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

Gegevens

KvK Eindhoven 60657847

Lid van de branchevereniging VNCO

Bezoekadres tijdens speelperiode:

Evenemententerrein Het Laar

Laarveld - West, TilburgKevin van Geet Circusproducties

Postbus 72 - 5530 AB Bladel

info@kevinvangeet.nl - 06121 966 05