Acts

Acts


Ruim 2 uur familievermaak met gewaagde acrobatiek, bijzondere dieren en getalenteerde clowns
in een sfeervolle ambiance. Klassiek circus in optima forma!

Internationale topartiesten


Speciaal voor het Wintercircus komen artiesten uit heel Europa naar Tilburg afgereisd. Geniet van prijsbekroonde topacts in de nok van de tent, of op bijna aanraakbare afstand in de ronde circuspiste. Een van de hoogtepunten is het optreden van Ladislav Kaiser, hij haalt gewaagde stunts uit op de hoge draad. Of wat te denken van Neyenne, die zich als slangenmeisje in de meest vreemde bochten weet te wringen. 

Circusclowns


Clowns zijn onlosmakelijk aan circus verbonden. Als grappige kindervriend èn rode draad door de voorstelling met de nodige portie humor gemixt met moderne comedy. Marco Mariani komt na het succes van vorig jaar (mini-olifant) met nieuwe, hilarische acts terug naar het Wintercircus. 

Dieren en meer...


Dieren mogen in een klassieke circusshow natuurlijk niet ontbreken. Goed verzorgde dieren, allen getraind op basis van beloning, zorgen voor stralende kinderogen. Geniet van de vrolijke honden, een vrijheidsdressuur met 8 ezels en een artistiek hoogstandje op de rug van 2 witte hengsten. 

Tickets


Ben zeker van de beste plaatsen! Koop uw kaarten gemakkelijk en snel online, of natuurlijk voor aanvang aan de circuskassa.

Dierenwelzijn


Een belangrijk onderwerp dat de laatste tijd enorm in de belangstelling staat. Hoe zit het nu precies, en wat kunt u bij ons verwachten?

Data


Van 24 januari tot en met 2 februari 2020 worden meerdere optredens verzorgd. Maak een keus uit de onderstaande lijst

Gegevens

KvK Eindhoven 60657847

Lid van de branchevereniging VNCO

#wintercircustilburg

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

Bezoekadres tijdens speelperiode:

Evenemententerrein Het Laar

Laarveld - West, TilburgKevin van Geet Circusproducties

Postbus 72 - 5530 AB Bladel

info@kevinvangeet.nl - 06121 966 05