Dieren

Dierenwelzijn


Dieren in het circus, hoe zit dat nu precies? Wat is er verboden, wat niet. En hoe worden de dieren in het Tilburgs Winter Wonder Circus verzorgd? Overtuig u zelf. Lees verder, en kom kijken!

DierenHet belangrijkste bezit van ieder circus is de levende have. Iedere speelplaats weer, zetten we alles op alles om de dieren het beste te kunnen bieden. Moderne, ruime en schone verblijven, toegang tot een buitenverblijf, uitgebalanceerde voeding en regelmatige controle. En natuurlijk niet onbelangrijk, een liefdevolle verzorging. Net zoals uw huisdier, worden ook onze dieren vertroeteld, geborsteld en getraind. Op basis van beloning kun je een dier immers bijna alles leren!

Huisvesting en verzorgingEen dag in het circus begint vroeg. Vaak al om 07.00 wordt gestart met het uitmesten van de stalboxen, voeren van de dieren en verversen van het drinkwater. Een dagelijkse portie hooi, krachtvoer en wortelen staat op het menu. Daarna mogen de dieren naar buiten om te relaxen. De voorstelling vormt vervolgens de nodige portie beweging en afleiding, om onze dieren fysiek en mentaal kerngezond te houden!

Verbod?Zijn alle dieren in het circus nu verboden? Nee, dat is gelukkig niet het geval. Sinds september 2015 geldt er weliswaar een (onterecht en niet wetenschappelijk onderbouwd) verbod op 'wilde' dieren als olifanten en tijgers. Paarden, kamelen, honden en lama's zijn gelukkig wel toegestaan. Zij schitteren bij ons als ware publieklievelingen in de circuspiste.

TicketsBen zeker van de beste plaatsen! Koop uw kaarten gemakkelijk en snel online, of natuurlijk voor aanvang aan de circuskassa.

DierenwelzijnEen belangrijk onderwerp dat de laatste tijd enorm in de belangstelling staat. Hoe zit het nu precies, en wat kunt u bij ons verwachten?

DataVan 25 januari tot en met 3 februari 2019 worden meerdere optredens verzorgd. Maak een keus uit de onderstaande lijst

#wintercircustilburg

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

Gegevens

KvK Eindhoven 60657847

Lid van de branchevereniging VNCO

Kevin van Geet Circusproducties

Postbus 72 - 5530 AB Bladel

info@kevinvangeet.nl - 06121 966 05Bezoekadres tijdens speelperiode:

Evenemententerrein Het Laar

Laarveld - West, Tilburg