Acts

Acts


Ruim 2 uur familievermaak met gewaagde acrobatiek, bijzondere dieren en natuurlijk mogen onze jonge, enthousiaste en vooral getalenteerde clowns niet ontbreken. Klassiek circus in optima forma!

DierenGeniet van diverse eigentijdse dierenacts! Een prijsbekroonde dressuur met maar liefst 8 Friese hengsten, een speelse act met vrolijke honden, imposante Siberische kamelen en een unieke combinatie van edele paarden en ontdeugende ponies!

Kijk ook op onze pagina 'Dierenwelzijn' ! Ons circusterrein is de gehele dag gratis te bezichtigen. U kunt zich zelf van het goede dierenwelzijn overtuigen. Onze dieren worden gehouden volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie VNCO.

CircusclownsClowns zijn onlosmakelijk aan circus verbonden. Als grappige kindervriend èn rode draad door de voorstelling met de nodige portie humor gemixt met moderne comedy.

Gewaagde acrobatiekZowel in de piste, op de strakke draad als in de nok van de grote circustent zullen onze artiesten u doen verbazen van hun kunsten. Jonge en talentvolle performers uit verschillende continenten laten u meerdere malen op het puntje van de stoel zitten.

TicketsBen zeker van de beste plaatsen! Koop uw kaarten gemakkelijk en snel online, of natuurlijk voor aanvang aan de circuskassa.

DierenwelzijnEen belangrijk onderwerp dat de laatste tijd enorm in de belangstelling staat. Hoe zit het nu precies, en wat kunt u bij ons verwachten?

DataVan 26 januari tot en met 4 februari 2018 worden meerdere optredens verzorgd. Maak een keus uit de onderstaande lijst

#wintercircustilburg

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

Gegevens

KvK Eindhoven 60657847

Lid van de branchevereniging VNCO

Kevin van Geet Circusproducties

Postbus 72 - 5530 AB Bladel

info@kevinvangeet.nl - 06121 966 05Bezoekadres tijdens speelperiode:

Evenemententerrein Het Laar

Laarveld - West, Tilburg