Acts

Acts

 

Ruim 2 uur familievermaak met gewaagde acrobatiek, bijzondere dieren en natuurlijk mogen onze jonge, enthousiaste en vooral getalenteerde clowns niet ontbreken. Klassiek circus in optima forma!

Dieren

 

Verschillende dieren passeren de revue tijdens de circusvoorstelling. Zo kunt u genieten van imposante Siberische Steppekamelen gepresenteerd door Richard Korittnig, edele paarden in combinatie met ondeugende minipony's, vrolijke honden en lama's.

Kijk ook op onze pagina 'Dierenwelzijn' ! Ons circusterrein is de gehele dag gratis te bezichtigen. U kunt zich zelf van het goede dierenwelzijn overtuigen. Onze dieren worden gehouden volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie VNCO.

Circusclowns 2.0

 

De nieuwe generatie circusartiesten staat te popelen om voor u op te mogen treden. Clowns zoals u ze zelden ziet. Jong, enthousiast en vernieuwend. Niet door middel van de acts zelf, wel door het tempo en de presentatie waar zowel jong als oud van zullen genieten.

Gewaagde acrobatiek

 

Zowel in de piste, op de strakke draad als in de nok van de grote circustent zullen onze artiesten u doen verbazen van hun kunsten. Jonge en talentvolle performers uit Duitsland, België en Tsjechië laten u meerdere malen op het puntje van de stoel zitten.

Tickets

 

Ben zeker van de beste plaatsen! Koop uw kaarten gemakkelijk en snel online, of natuurlijk voor aanvang aan de circuskassa.

Dierenwelzijn

 

Een belangrijk onderwerp dat de laatste tijd enorm in de belangstelling staat. Hoe zit het nu precies, en wat kunt u bij ons verwachten?

Data

 

Van 26 januari tot en met 4 februari 2018 worden meerdere optredens verzorgd. Maak een keus uit de onderstaande lijst

Bezoekadres tijdens speelperiode:

Evenemententerrein Het Laar

Laarveld - West, Tilburg

 

 

#wintercircustilburg

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

Gegevens

KvK Eindhoven 60657847

Lid van de branchevereniging VNCO

Kevin van Geet Circusproducties

Postbus 72 - 5530 AB Bladel

info@kevinvangeet.nl - 06121 966 05